Поділитись:

Поліція з'ясовує причини нападу на темношкірих студентів у Луцьку

П'ятниця, 04 серпня 2017, 10:30
Поліція з'ясовує причини нападу на темношкірих студентів у Луцьку

У Луцьку поліція з'ясовує обставини інциденту із іноземцями.

Нагадаємо: учора, 3 липня, у парку відпочинку імені Лесі Українки в обласному невідомі нанесли тілесні ушкодження трьом іноземцям.

Інцидент трапився близько 22 години. Під час конфлікту невідомі побили трьох іноземців, громадян Алжиру та Намібії, студентів одного із луцьких вишів.
Після огляду лікарів потерпілі від госпіталізації відмовились, – повідомляє прес-служба поліції Волині.

Відомості зареєстровані у журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Вирішується питання щодо відкриття за цим фактом кримінального провадження за 296 Кримінального кодексу України. Ідеться про хуліганство.

Поліція проводить заходи спрямовані на встановлення винних осіб та притягнення їх до відповідальності. Триває перевірка.

Як розповіли ІА "Конкурент" учасники інциденту, вони разом із друзями, серед яких були жінки, прогулювалися парком. До них почав чіплятись незнайомий їм білий чоловік. Зав'язався конфлікт. На допомогу до незнайомого хлопця прийшли інші чоловіки. Тож студенти змушені були тікати з парку. Наздогнали їх за головним корпусом університету імені Лесі Українки, що на перетині вулиць Ярощука та Степана Бандери, зав'язалася бійка

Надрукувати
мітки:
коментарів