Поділитись:

Луцькі патрульні отримали нагороди з нагоди свята (фото)

П'ятниця, 04 серпня 2017, 16:45

З нагоди Дня Національної поліції України в управлінні патрульної поліції у Луцьку вручили подяки та медалі кращим працівникам.

Привітали присутніх заступники начальника УПП у м. Луцьку Дмитро Хмарук та Роман Буховець, командир батальйону Андрій Раковець, його заступник Костянтин Тарасюк. До привітань долучилися також представники Соціальної програми Андрія Покровського "МИ СВІДОМІ" Павло Павлюк та Христина Назар, – інформує прес-служба Патрульної поліції.

"Кожної зміни ми бачимо хороші і конкретні результати роботи – і це заслуга простих патрульних, усього апарату управління. Хотів би привітати передусім колег з професійним святом, побажати благополуччя в родинах, достатку та успіхів. Дякую всім тим, хто залишається в наших рядах, хто продовжує вірити в ідеали нової поліції, хто щодня важкою наполегливою працею змінює місто, змінює країну. Історія все розставить на свої місця. Вам, як першопрохідцям, найважче. Хотів би побажати більше сили та витримки, більше віри, більше надійних людей поруч", – наголосив Дмитро Хмарук.

Роман Буховець додав, що через місяць управління поповниться новими людьми.

"Надіємось, що наша ідея змінити країну набуде нових якісних форм. Бо те, що ми з вами започаткували, вже незворотнє. Дороги назад немає, ми працюємо на повну і навіть більше, ніж на 100 %. Дякую вам усім за щоденну сумлінну службу", – зазначив він.

Подяки за сумлінне виконання службових обов'язків, особисту відданість, компетентність та фаховість у службі, за значний внесок у становлення поліції, а також з нагоди Дня Національної поліції отримали лейтенанти поліції Монич Сергій, Григорчук Анна, Булатов Олег, Сеник Іванна, Арсенюк Василь, Бардась Олександр. Сотнічук Олег, Романець Андрій, Лісінський Олександр, Бадалян Сергій, Гриб Тетяна, старший лейтенант Оленченко Дмитро, майори поліції Кондратюк Василь, Козодой Олександр, Мельничук Василь, капітан поліції Грицюк Олександр, працівники Гаврилишин Тарас, Ліпич Володимир, Церанюк Катерина, Кушнірук Василь.

Символічні медалі-відзнаки очільника патрульної служби отримали лейтенанти Шендюх Тарас, Кравчук Віктор, Мандзюк Дмитро, Каращук Павло, Науменко Павло, Мартинюк Олександр, старші сержанти Паюк Олександр, Молочко Сергій, сержант Щокін Валентин.

Керівництво патрульної поліції відзначило подяками і колективи місцевих ЗМІ: "Район. Луцьк", "Район. Ковель", Волинську регіональну дирекцію НСТУ, "ВолиньPost", "Конкурент", "Волинські новини".

Представники Соціальної програми Андрія Покровського "МИ СВІДОМІ" подякували за плідну співпрацю з полісменами та вручили подяки: Романові Буховцю, Андрієві Раковцю, інспекторам Владу Танчуку і Ользі Шмігель та прес-секретарю Ользі Бузулук.

Нагадаємо: у 2017 році команда проекту, у співпраці з патрульною поліцією, почала досліджувати тему нетверезих водіїв за кермом.

Результатом чотиримісячної спільної роботи стали два соціальні ролики, автори яких намагаються показати, наскільки керування в нетверезому стані може мати негативні наслідки. Ключова думка: якщо ти сів нетверезим за кермо, то ти нічим не відрізняєшся від людини, яка взяла до рук зброю і пішла на вбивство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЛУЦЬКИЙ ЮРИСТ РОЗПОВІВ ПРО "РУДИМЕНТ" В ЗАКОНОДАВСТВІ, ЩО "ВІДМАЗУЄ" ВОДІЇВ-П'ЯНИЦЬ

Надрукувати
мітки:
коментарів