Поділитись:

Володимир-волинських підприємців оштрафували на 30 тисяч гривень

Субота, 05 серпня 2017, 17:27
Володимир-волинських підприємців оштрафували на 30 тисяч гривень

За порушення у сфері реалізації підакцизної продукції володимир-волинських підприємців оштрафували та вилучили продукцію.

Про це повідомляє відділ організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.

В ході чотирьох фактичних перевірок, які провели фахівці ГУ ДФС в області у м. Володимир-Волинський, встановлено три факти заниження роздрібної ціни лікеро-горілчаної продукції, що суперечить закону. Підприємців-порушників оштрафували на 30 тисяч гривень.

Окрім того, в одного з місцевих "бізнесменів" встановлено факт реалізації алкогольних напоїв і тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка. Більш того, цей громадянин реалізовував підакцизну продукції без відповідної ліцензії. Отож, товар без марок акцизного податку вартістю 25 тисяч гривень, що перебував в обігу незаконно, вилучили, а на підприємця очікує штраф в сумі не менше 17 тисяч гривень за порушення порядку провадження господарської діяльності.

Нагадаємо: спеціально створена робоча група з числа фахівців ГУ ДФС у Волинській області, досліджує дотримання законодавчих норм у сфері реалізації підакцизної продукції на території волинського прикордоння.

Протягом останніх тижнів волинські фіскали провели 18 фактичних перевірок у м. Устилуг та м. Володимир-Волинський. Загальна сум штрафних санкцій, застосована до місцевих підприємців, становить понад 140 тисяч гривень. Товар, що містив марки акцизного податку невстановленого зразка, вилучили.

Надрукувати
мітки:
коментарів