Поділитись:

На Волині хочуть ліквідувати районні й міські відділи юстиції

Понеділок, 15 лютого 2016, 15:10
На Волині хочуть ліквідувати районні й міські відділи юстиції

У Волинській області можуть ліквідувати районні й міські відділи юстиції.

Про це розповів в.о. начальника Головного територіального управління юстиції у Волинській області Валентин Кухарик під час оперативної наради в голови Волинської ОДА 15 лютого, - пише Під прицілом.

Зі слів Кухарика, замість ліквідованих відділів юстиції в районах будуть створені бюро безоплатної правової допомоги. Основною їх метою буде поєднання безкоштовної первинної допомоги (консультації) та безоплатної вторинної допомоги (практична участь адвокатів у захисті по цивільних адміністративних і кримінальних справах).

Володимир Гунчик розповів, що в дні прийому громадян до нього звертається величезна кількість людей стосовно юридичних питань. Він зауважив, що деякі люди не мають можливості звертаються до юристів через брак коштів.

За словами голова Волинської ОДА після ліквідації районних та міських відділів юстиції волиняни зможуть отримати безоплатну кваліфіковану послугу в новостворених центрах безоплатної юридичної допомоги.

За дорученням Гунчика інформація про новостворені бюро, та їх адреси, буде оприлюднена на сайтах обласної та місцевих адміністрацій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ ЛІКВІДУЄ БЛИЗЬКО 600 РАЙОННИХ УПРАВЛІНЬ ЮСТИЦІЇ

Надрукувати
мітки:
коментарів
09:09
19 квітня 2024
18 квітня 2024