Поділитись:

Замість Ковельського ветсанзаводу може вирости підприємство Мартиняка, -ЗМІ

Понеділок, 15 лютого 2016, 16:46

Нардеп з Волині Сергій Мартиняк може збудувати на місці Ковельського ветсанзаводу власне підприємство.

Тему ветсанзаводу на засіданні виконавчого комітету Ковельської міської ради підняв член виконкому Петро М'якота. Про це повідомляє Kowel.com.ua.

"Ми були там з комісією. Той термін, який давався на усунення недоліків, себе вичерпав. Яка доля ветсанзаводу? Чи він буде закриватися? Чи там будуть інвестори, які вкладуть у підприємство кошти?" – поцікавився Петро М'якота у головуючого.

"На моє переконання, всі оті звернення, заклики і весь офіціоз, який ми мали пройти по процедурі, ну як би по закону, ми всіх їх пройшли. Ми зверталися до Верховної Ради, до Президента, до Кабміна, до обласної ради. Ми багато чого зробили. І на сьогоднішній день з цього всього абсолютно ми маємо те, що маємо. Запах той же самий", – відповів ковельський міський голова Олег Кіндер.

За словами мера Ковеля, економічна ситуація на підприємстві – плачевна: заробітна плата практично не виплачується, є заборгованість за енергоносії.

"Але сьогодні принципово питання в частині того, що я буду в Києві зустрічатися з народним депутатом України Сергієм Мартиняком в частині того, що основна доля переробки органічних відходів, які сьогодні підпорядковані заводу, це власне йде з його підприємства, де він є власником. У нас перемовини вже були. На 99 відсотків ми говоримо за закриття цього заводу. Обдумується будівництво заводу на території міста Ковеля і як вирішується питання от для цього народного депутата. Мова йде, що заходить інвестор, чи вже зайшов, от я вже більш уточню, будівництво на їхній території підприємства даного напрямку і вони повністю цю нагрузку будуть брати на це підприємство", – сказав Олег Кіндер.

Надрукувати
мітки:
коментарів