Поділитись:

У ЦНАПах на Волині - черги

Понеділок, 15 лютого 2016, 17:15
У ЦНАПах на Волині - черги

Центри надання адміністративних послуг на Волині й у Луцьку зокрема потрібно збільшити, оскільки через передачу їм нових функцій утворюються чималі черги.

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик під час оперативної наради 15 лютого зауважив, що структура ЦНАПів все більше "набирає обертів", адже наразі вони отримують повноваження Міністерства юстиції, Міністерства внутрішніх справ, Державної міграційної служби, реєстраційної служби тощо, - інформує Слово Волині.

"Я прийняв рішення і сьогодні буде підписано відповідне розпорядження про створення в місцевих державних адміністраціях секторів реєстраційних служб. Це один з етапів децентралізації – передачі повноважень від центральних органів влади органам місцевого самоврядування", - зазначив очільник області та закликав керівників об'єднаних територіальних громад створити на їх території Центри надання адміністративних послуг.

"У Києві також наголошують на необхідності розширення ЦНАПів, тому що останнім часом через збільшення кількості повноважень, в деяких районах і містах утворились черги і відповідно – незручності для населення", - додав посадовець.

Голова ОДА попросив міських голів обласного значення працювати над розширенням ЦНАПів та створенням у них додаткових штатних одиниць, аби "послуги надавались швидко, якісно і об'єктивно".

Надрукувати
мітки:
коментарів