Поділитись:

На Волині тимчасово відкрили перехід до Польщі (фото)

П'ятниця, 11 серпня 2017, 17:50

На Волині запрацював тимчасовий пункт пропуску "Адамчуки-Збереже" в рамках проведення з 11 по 15 серпня Європейських Днів Добросусідства.

Про це повідомляється на сайті Держприкордонслужби.

Сьогодні о 12:00 годині на ділянці відділу "Грабове" Луцького загону запрацював тимчасовий пункт пропуску Адамчуки - Збереже в рамках проведення з 11 по 15 серпня Європейських Днів Добросусідства.

Мета заходу – це розвиток українсько-польської співпраці органів місцевого самоврядування та мешканців прикордоння в атмосфері взаємної довіри, просування природничо-туристичних об'єктів Полісся шляхом організації активних форм відпочинку. Дні Добросусідства залишаються бути соціально значимим для простих людей, у яких є можливість більш познайомитись з культурою сусідньої країни та популяризувати свою.

Європейські Дні Добросусідства з кожним роком стають усе більш популярними з обох боків кордону. Минулого року понтонний міст перетнули близько 50 тисяч осіб. Це майже вдвічі більше, ніж попереднього року.

Як і в минулі роки, Європейські Дні Добросусідства розпочались з урочистого відкриття понтонного мосту через річку Західний Буг. В подальшому захід супроводжував Надбужанський ярмарок. В ці дні також всі бажаючі зможуть взяти участь у різноманітних культурно-мистецьких та спортивних заходах.

Надрукувати
мітки:
коментарів