Поділитись:

На ремонт волинських доріг потрібно витратити майже річний бюджет

Понеділок, 15 лютого 2016, 18:43
На ремонт волинських доріг потрібно витратити майже річний бюджет

На ремонт усіх волинських доріг потрібно майже стільки коштів, скільки закладено в річному бюджеті області.

Начальник Служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолій Посполітак під час оперативної наради в голови Волинської ОДА 15 лютого, повідомив, що минулого року на поточний та капітальний ремонт автошляхів області було виділено з обласної казни 21 мільйон гривень, - інформує Слово Волині.

Голова ОДА Володимир Гунчик своєю чергою зауважив, що в цьогорічному обласному бюджеті закладено 18, 5 мільйонів гривень на ремонт доріг, ще стільки ж повинні виділити місцеві бюджети.

"37 мільйонів – це перший етап інфраструктурного проетку на 2016 рік. Загалом же плануємо залучити близько 100 мільйонів гривень за рахунок перевиконання обласного бюджету і місцевих. Важливо відчути співпрацю бюджетів. Також потрібне залучення до дорожнього фонду коштів неурядових організацій, грантових та спонсорських коштів, коштів бізнесу", - наголосив очільник області.

Водночас керманич краю підкреслив, що приведення до ладу усіх доріг області – державного, обласного та місцевого значення, може коштувати близько 3 мільярдів гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НА ВОЛИНІ НЕ ВИСТАЧАЄ КОШТІВ НА РЕМОНТ ДОРІГ

Надрукувати
мітки:
коментарів