Поділитись:

Невдовзі підприємцям на Волині стане легше зареєструватися

Понеділок, 15 лютого 2016, 19:45

З 1 квітня 2016 року волинянам, аби зареєструвати свій бізнес чи стати підприємцем, а також зареєструвати право власності, не буде потрібно звертатися до органів юстиції.

Реалізувати це право можна буде в сільських, селищних, міських радах (містах районного та обласного значення), місцевих державних адміністраціях.

У Головному територіальному управлінні юстиції у Волинській області звертають увагу також на те, що з 13 грудня 2015 року функції суб`єктів державної реєстрації виконують нотаріуси. При цьому, наголошується, що нотаріуси здійснюють державну реєстрацію права власності та інших речових прав незалежно від місцезнаходження нерухомого майна, - інформує Волинська правда.

Сьогодні територіальні органи юстиції Волинської області працюють у напрямку передачі повноважень на місця у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб підприємців.

Це черговий крок на шляху до створення прозорої та максимально спрощеної процедури надання адміністративних послуг громадянам.

Надрукувати
мітки:
коментарів