Поділитись:

Незабаром в Україні зможуть виготовляти більше біометричних паспортів

Вівторок, 15 серпня 2017, 10:38

Про це повідомили "Українській правді" у відповіді на інформаційний запит.

"В найближчі 3-4 місяці "Поліграфкомбінат "Україна" очікує поставку додаткової системи персоналізації паспортів BookMaster One Systems виробництва компанії IAI industrial systems B.V. (Нідерланди), що збільшить загальну виробничу продуктивність Державного центру персоналізації документів більше ніж в два рази", – зазначено у повідомленні.

У відповіді також зазначили, що для виготовлення біометричних закордонних паспортів підприємство працює у три зміни без вихідних.

Також у підприємстві вказали, що з початку запровадження безвізового режиму (11 липня) до 10 серпня вони виготовили 592 596 закордонних паспортів. При цьому у червні виготовили 284 095 паспортів, а у липні – 295 890.

Окрім того, на запитання, чи можна пришвидшити виготовлення паспорта, якщо у людини є броні на квитки та житло, але вона не встигає з поїздкою через затримку виготовлення, у "Поліграфкомбінаті" відповіли:

"Поліграфкомбінат "Україна" здійснює виготовлення та персоналізацію бланків паспорта громадянина України для виїзду за кордон в порядку черговості надходження від Державної міграційної служби України даних осіб, на ім'я яких оформлюється паспорт, та в залежності від терміновості оформлення паспорту".

Проте у підприємстві не уточнили, як визначити "терміновість" оформлення паспорта.

Надрукувати
мітки:
коментарів