Поділитись:

На Волині змінять схему планування території регіону

Вівторок, 16 лютого 2016, 10:58
На Волині змінять схему планування території регіону

Зміни у схему планування території, що дозволять розташовувати цехи та виробничі комплекси на території трьох районів, вноситимуть на Волині.

Проект рішення про внесення змін до Схеми планування території Волинської області депутати розглянули під час другого пленарного засідання другої сесії облради сьомого скликання 10 лютого, - інформує ІА Волинські Новини.

"Розробити зміни до Схеми планування території Волинської області, розробленої у 2012 році Державним підприємством Український державний науково-дослідний інститут проектування міст "ДІПРОМІСТО" імені Ю.М. Білоконя і затвердженої рішенням обласної ради від 07.11.2012 року № 13/21, в частині розташування на територіях Ківерцівського, Локачинського, Маневицького та Рожищенського районів цехів з виробництва кормових протеїнів, кормів для дрібних та непродуктивних тварин та виробничих комплексів з обробки та фарбування сирих хутряних шкір тварин зі звірофермами та забійними цехами", - йдеться у проекті рішення.

Депутат Сергій Сівак зауважив, що у нього виникає питання про те, скільки робочих місць з'явиться на території області, які саме цехи будуть побудовані тощо. З його слів, до такого проекту рішення потрібно готувати пояснюючу записку.

Депутат Святослав Кравчук зауважив, що цей документ запускає в роботу лише перший етап. З його слів, буде створено орієнтовно 150 робочих місць. Якщо інститут "ДІПРОМСТО" внесе зміни у використання земельних ділянок, можна розраховувати на інвестиції.

Депутати підтримали проект рішення.

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
13:36
24 квітня 2024
23 квітня 2024
20 квітня 2024