Поділитись:

Луцька компанія "Тигрес" взяла участь у виставці іграшок в Нью Йорку

Вівторок, 16 лютого 2016, 11:23
Луцька компанія «Тигрес» взяла участь у виставці іграшок в Нью Йорку

Компанія "Тигрес" вперше взяла участь у виставці сучасних іграшок у Нью-Йорку.

Учасниками виставки стали понад 1000 виробників іграшок, дистриб'юторів, імпортерів та агентів з різних країн світу, які представляють більше, ніж 150 тисяч різноманітних іграшок та розважальних продуктів, - йдеться у повідомленні компанії на Facebook.

"Виставка іграшок в Нью Йорку (Toy Fair 2016) відкрила двері для тисяч зареєстрованих фахівців зі всього світу. Розмір виставкових залів становить більше 422,000 квадратних футів, що відповідає розміру семи футбольних полів , заповнених сотнями тисяч іграшок, цікавих ігор та розважальних продуктів.
Північноамериканська Міжнародна Виставка Іграшок є найбільшою і найважливішою виставкою іграшок в західній півкулі, яка відбувається з 13 по 16 лютого 2016 року за адресою - Javits Center's North Building, New York", - зазначають у "Тигресі".

Довідка: ТМ "Тигрес" - один з найбільших виробників пластмасових та м'яких іграшок, а також дитячої постільної білизни та одягу в Україні. Пластмасові іграшки фірми користуються попитом не лише в Україні, а й відомі далеко за її межами. "Тигрес" експортує іграшки у 60 країнах світу починаючи з 2012 року.

Луцька компанія «Тигрес» взяла участь у виставці іграшок в Нью Йорку

Надрукувати
мітки:
коментарів