Поділитись:

Лучанину, який напав на темношкірих студентів, оголосили підозру

Середа, 16 серпня 2017, 13:05

24-річному лучанину повідомлено про підозру у вчинені кримінальних правопорушень.

Про це повідомляє прокуратура Волині.

Нагадаємо: увечері 3 серпня 2017 року молодик разом зі ще кількома не встановленими поки особами на центральній алеї парку імені Лесі Українки та на вулиці Степана Бандери у Луцьку з хуліганських мотивів побив чотирьох іноземних студентів.

Інша група осіб у той час до втрати свідомості побила ще одного потерпілого.

Втікаючи з місця подій, підозрюваний погрожував розправою ще й двом іноземним студенткам.

Зранку ж 12 серпня молодик, вибивши ногами двері, проник у квартиру на вулиці На Таборищі у Луцьку й викрав звідти відеомагнітофон та жіночий одяг, завдавши власникам матеріальної шкоди на понад 3 тис. грн.

На виході з помешкання зловмисника виявили господарі житла. При спробі утекти він напав на чоловіка, завдавав йому ударів, душив, а тоді зіштовхнув зі сходів. Дорогою до Меморіалу Вічної Слави молодик відбився ще від двох чоловіків, які намагалися його затримати. При цьому один із них від удару кулаком в голову упав на землю та знепритомнів.

Нині вирішується питання про обрання зловмиснику міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Лучанину повідомлено про підозру у вчинені кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 296 та ч.3 ст. 187 КК України (хуліганство та розбій, поєднаний з проникненням у житло). Після закінчення необхідних слідчих дій обвинувальний акт у кримінальному провадженні буде скеровано до суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПОБИТТЯ У ЛУЦЬКУ: РАСИЗМ ЧИ ХУЛІГАНСТВО? ОПИТУВАННЯ

Надрукувати
мітки:
коментарів