Поділитись:

У Луцьку оголосили конкурс на кращий проект впорядкування Старого ринку

Четвер, 17 серпня 2017, 10:35
У Луцьку оголосили конкурс на кращий проект впорядкування Старого ринку

ГО "Асоціація захисту прав малого та середнього бізнесу Бізнес-Волинь" оголошує конкурс на кращу концепцію впорядкування "Центрального" ринку та прилеглої території.

Про це у Facebook повідомив голова організації Ігор Дильов.

"Пропонуємо шляхом виконання творчого завдання та подання його на розгляд журі висловити свою громадянську позицію та творче бачення вирішення ситуації, що протягом більш ніж 15 років не вирішується в коридорах влади. Сподіваємося, що подані на конкурс роботи будуть містити творче бачення вирішення ситуації впорядкування території зі збереженням робочих місць", – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗЕМЛЯ ПІД РИНКОМ: РАУНД ПЕРШИЙ

Просять подавати роботи в електронному та паперовому форматах як малюнок, розмір паперового варіанту повнен бути не меншим ніж формат А-3.
Вимоги до пропозицій :

  • основною вимогою до розробників концепції є дотримання духу старого міста;
  • при роботі над концепцією враховувати принципову недопустимість капітальної забудови території (торгові центри, офісні центри, і т.д.)
  • дотримуватись вимоги щодо максимальної можливості збереження чинних робочих місць (на сьогодні близько1 500 робочих місць)
  • 10-хвилинна презентація автора роботи з обґрунтуванням свого бачення.

Призовий фонд конкурсу становить 10 тис. гривень : 1 місце – 5 000, 2 місце – 3 000 , 3 місце – 2 000.

Терміни подачі робіт на конкурс 20.08.2017 року – 20.09.2017 року .

Про засідання журі оголосять додатково. Роботи в електронному форматі подавати на електронну адресу: [email protected] В паперовому варіанті за попередньою домовленістю за телефоном 050-198-39-10.

Надрукувати
мітки:
коментарів