Поділитись:

"Око за око": Росія повністю призупинила транзит українських вантажівок

Вівторок, 16 лютого 2016, 13:20

Росія повністю припиняє транзит вантажних транспортних засобів, зареєстрованих в Україні, на своїй території з 12:00 за московським часом 16 лютого 2016 року.

Як зазначається на сайті Мінтрансу РФ, з цього дня повністю припиняється рух українських вантажних транспортних засобів, що здійснюють транзитні перевезення вантажів.

Доставка вантажів на територію Республіки Казахстан відповідно до указу президента росії від 1 січня 2006 року №1 буде продовжена, але перевізниками інших держав.

До теперішнього часу органами Ространснагляду на території РФ припинено рух 324 українських вантажних транспортних засобів.

Дія цих заходів у відповідь триватиме до врегулювання ситуації, пов'язаної з блокуванням українською стороною російських вантажних транспортних засобів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УКРАЇНА ДОМОВЛЯЄТЬСЯ З РФ ПРО ВІДНОВЛЕННЯ ТРАНЗИТУ ВАНТАЖІВОК

Станом на 12:00 16 лютого 2016 року рух російських вантажівок на території України, як і раніше ускладнений, неможливо в'їхати на територію України з боку Європейських країн. Блокування російських вантажівок на території України триває з 11 лютого.

Надрукувати
мітки:
коментарів