Поділитись:

Як лучани оцінюють оновлений "Промінь" (фото)

Неділя, 20 серпня 2017, 20:00

Ось-ось оновлений "Промінь" відчинить свої двері.

Урочисте відкриття запланували на День Незалежності, 24 серпня. І це вже буде не лише кінотеатр, а цілий розважальний центр.

Ззовні заклад теж змінився, при чому радикально. Як раніше говорив головний архітектор центру Андрош Бідзіля, такої споруди у Луцьку ще не було. То чи подобається лучанам новий "Промінь" і чого вони чекають від нього, дізнавався "Конкурент".

Юрій Конкевич, журналіст сайта Sport Arena:

"В принципі подобається. Хоча до кінця стиль не зрозумілий. Я не ретроград, совок теж глибоко ненавиджу, але трошки зі стилем не вийшло, мені здається. І "Сільпо" внизу мені, як лубочні картинки. Я розумію, що це під Середньовіччя зроблено, але цей низ мені трохи не такий. Побачимо, що буде всередині. Хоча я не кажу, що це щось геть не зрозуміле".

Максим:

"Із ти часів, коли я тут був (а це 2004 рік, мабуть), то різниця, звісно, є. Хочеться, щоби там був кінотеатр з гарною, оновленою залою. Інфраструктура щоби була на хорошому рівні, щоби із сім'єю можна було відпочити. І щоби якість відповідала ціні".

Андрій:

"Так, подобається в принципі. Я якось нейтрально до цього ставлюся. Територія біля "Променя" класна. Очікую там побачити торгово-розважальний центр: боулінг, більярд, кінотеатр – ось такі речі".

Вікторія:

"Не можу сказати адекватно, бо я його раніше не бачила. Але, звісно, зараз "Промінь" кращий. Є такі заклади, які людям вже просто приїлися. От хочеться чогось нового, нових вражень, чогось феєричного, щоби заохочувало туди ходити".

Павло:

"Швидше подобається, аніж не подобається. Хочу, щоби там був кінотеатр".

Іра:

"Старий "Промінь" був такий страшний… Добре, що оновили. Але "Сільпо" могли й симпатичніше зробити. Якось негарно воно оформлене і не вписується туди абсолютно. Дуже по-дитячому. Я не так часто такі заклади відвідую, але хочеться, щоби там був кінотеатр і боулінг. І ще треба великий концертний зал, адже колись приїздив Сухішвілі, і вони не вміщалися усі на ту сцену. І ніде не можна було їх вмістити. Тому, я думаю, в "Промені" має бути така зала, що гай-гай. Це було би дуже класно".

Лучанин:

"Я уже 50 років в кіно не ходжу. Але загалом будівля мені подобається, безумовно".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЧИМ ДИВУВАТИМУТЬ ЛУЧАН НА ВІДКРИТТІ РОЗВАЖАЛЬНОГО ЦЕНТРУ "ПРОМІНЬ"

Надрукувати
мітки:
коментарів