Поділитись:

Коли завершать ремонт дороги від Луцька до Володимира

Четвер, 24 серпня 2017, 17:03
Коли завершать ремонт дороги від Луцька до Володимира

Дорожні служби Волині активно працюють на дорозі загального користування Н-22 Устилуг-Луцьк-Рівне і вже відфрезерували 27 із 68 км загального покриття.

Про це повідомив заступник з будівництва начальника служби автомобільних доріг в області Ншан Антонян, – повідомляє відділ інформаційної політики Волинської ОДА.

Важливо, що за результатами проведених тендерних процедур через систему ProZorro стосовно ділянки дороги Луцьк-Володимир-Волинський, відбулось зменшення договірної ціни у порівнянні з кошторисною вартістю проекту на 28 млн гривень.

Окрім фрезерувальних робіт, на окремих ділянках дороги вже укладено 23 км вирівнювального шару, а на 4-х кілометрах тривають роботи з укладки підстилаючого шару.

Вже до 1 вересня поточного року, підрядник ТзОВ Луцькавтодор-сервіс" обіцяє повністю завершити з вирівнювальним шаром та розпочати роботи з укладки верхнього покриття дороги. Відтак, усі роботи, в тому числі й облаштування придорожніх об'єктів та інфраструктури, будуть завершені до кінця жовтня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДОРОГУ З ЛУЦЬКА ДО ВОЛОДИМИРА РЕМОНТУЮТЬ ЗА НОВОЮ ТЕХНОЛОГІЄЮ

Надрукувати
мітки:
коментарів