Поділитись:

"Всім тут буде "гайка": лучанин боронив свій гараж від муніципалів

Субота, 26 серпня 2017, 15:11
«Всім тут буде »гайка

Муніципали, які прийшли демонтовувати незаконно встановлений металевий гараж, зіштовхнулися з агресивною поведінкою його власника.

25 серпня 2017 року департаментом муніципальної варти Луцької міської ради відповідно до рішення виконавчого комітету проведено роботи по демонтажу самовільно розміщеного металевого гаража на дитячому майданчику у дворі між будинками на вул. Софії Ковалевської, 23 та 23а. Повідомляє муніципальна варта Луцька.

"Під час демонтажу виявилось що користувач даного гаража - такий собі пан Олексій і проживає він на вул.Гордіюк, а гаража для збору старих речей поставив на даній адресі. Далі Олексій у нецензурній та брутальній формі погрожував інспекторам фізичною розправою, чинив психологічний тиск та перешкоджав виконувати роботи розповідаючи що він "екс" правоохоронець і всім тут буде "гайка". Ми змушені були підняти групу ГШР для врегулювання даного питання, проте пан Олексій не заспокоювався і розповідав де він всіх бачив з їхніми законами", - йдеться в повідомленні.

Проте сьогодні виявилось, що дана особа не Олексій а Василь. Думаємо, що місто має знати свого героя!!!!!
Також демонтовано металеву конструкцію на пр-ті Відродження, 26.
Департамент муніципальної варти продовжуватиме роботи з демонтажу незаконно встановлених об'єктів на території міста і надалі.

Надрукувати
мітки:
коментарів