Поділитись:

YouTube оновив дизайн и логотип (відео)

Середа, 30 серпня 2017, 21:33
YouTube оновив дизайн и логотип (відео)

Компанія Google представила новий дизайн відеохостингу YouTube.

За інформацією розробника, зміни торкнулися як мобільного додатку, так і веб-версії відеохостингу, – повідомляє "РБК-Україна".

Сайт отримає новий логотип, відмовившись від виділення слова "Tube" червоним. У колірній схемі десктопної версії YouTube стало більше білого кольору, при цьому червоного майже не залишилося. Між іконками з відео збільшився проміжок, а їх в цілому стало менше.

У мобільній версти з'явиться "нічний режим" для зниження навантаження на очі в темний час доби, можливість вибору швидкості відтворення відео, а також перемотування за допомогою подвійного натискання на екран.

Відзначається, що відеохостинг додав нативну підтримку вертикальних відео – тепер подібні ролики будуть відтворюватися на мобільних пристроях без чорних рамок по краях. Зі слів розробників, нове оформлення виконане відповідно до розробленої в Google концепції Material Design. Це дозволило спростити інтерфейс і прибрати всі зайві елементи.

Для користувачів по всьому світу оновлення буде вводиться поступово, тому повний перехід на нову версію займе якийсь час.

Нагадаємо: раніше компанія Google прийняла рішення запустити розділ "термінові новини" в відеохостингу YouTube. Новий розділ "breaking news" буде схожий на запущений раніше "рекомендовані відео".

Надрукувати
мітки:
коментарів