Поділитись:

Журналісти боротимуться за "Громадське радіо" в Луцьку

П'ятниця, 01 вересня 2017, 10:21
Журналісти боротимуться за

Луцькі журналісти писатимуть лист-звернення та збиратимуть підписи до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення з приводу відмови "Громадському радіо" в FM-частоті.

Про це повідомляє "Громадське радіо".

"Підписи збиратиму, щоб довести Нацраді, що Громадське радіо Луцьку потрібне. Пишуть люди з Луцька в приватні повідомлення у Facebook, що готові долучитись і підписати звернення. Також місцева журналістка Аріна Крапка допомагатиме. Думаємо разом звернення написати. Скільки підписів буде зібрано – поки не знаю, але плануємо залучити до цього громадських активістів, журналістів, активних небайдужих громадян", – розповіла журналістка з Луцька Мая Голуб.

Вона зазначила, що підписи будуть збирати не тільки в Луцьку, а й увсій області.

"Громадське радіо" не належить олігархам, є незалежним. Такі ЗМІ варто підтримувати. А все вийшло навпаки. Мене здивувало рішення Нацради. Інші журналісти та активісти у Луцьку також вважають, що "Громадське радіо" повинно було б виграти FM-частоту", – сказала Голуб.

Нагадаємо: "Громадське радіо" програло частоту в Луцьку 106,2 МГц радіомережі "Хіт ФМ". У конкурсі брали участь п'ять суб'єктів інформаційної діяльності.

Надрукувати
мітки:
коментарів