Поділитись:

У Луцькради просять грошей на житло для молоді

Середа, 17 лютого 2016, 18:33
У Луцькради просять грошей на житло для молоді

Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву не може виділити коштів на житлові кредити, оскільки не отримує фінансування з державного та обласного бюджетів.

Як розповіла під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження Луцькради 17 лютого представник фонду Тетяна Воробйова, організація займається наданням довгострокових кредитів на житло молодим сім'ям і одиноким молодим громадянам, - повідомляє Район.Луцьк.

"Зараз, на жаль, програми фонду не фінансують з державного і обласного бюджету. Востаннє ми отримували кошти 2008 року. 1999 року міська рада також приймала програму, тому просимо знову розглянути таку ініціативу", – зазначила Тетяна Воробйова.

Вона також розповіла, що уже близько 300 молодих сімей отримали кредити. Іншим у реєстрації не відмовляють, проте, поки що немає коштів для виконання функцій фонду.

Члени комісії засумнівалися у тому, що в міському бюджеті вистачить коштів для фінансування, але пообіцяли повернутися до питання під час перегляду бюджету на 2016 рік.

Надрукувати
мітки:
коментарів