Поділитись:

Прокуратура програла апеляцію у справі керівника Волинської митниці

П'ятниця, 01 вересня 2017, 17:00

У Луцьку відбулося засідання апеляційного суду у справі керівника Волинської митниці Віктора Кривіцького.

Прокуратура звинчувачує його за двома статтями: зловживання службовим становищем і отримання неправомірної вигоди у розмірі 50 доларів і 50 євро, – йдеться у сюжеті "Сфера-ТВ".

Нагадаємо: у квартирі Кривіцького працівники прокуратури здійснили обшуки і знайшли блокнот з грішми, після чого начальника митниці затримали на 72 години. Проте захисники Віктора Кривіцького запевняють, що кошти йому не належать, а блокнот взагалі могли підкинути.

До того ж Кривіцький перебуває на посаді керівника митниці з 2016 року і за такий короткий термін збільшив надходження ДФС до бюджету на 53 %. Тобто за 7 місяців сума становить понад 4 мільярди гривень, коли торік вона була більша від 2 мільярдів.

Після заслухання всіх доводів суд постановив залишити без задоволення апеляційну скаргу прокурора. Раніше Луцький міськрайонний суд відмовив в задоволенні клопотання прокуратури Волинської області про арешт начальника Волинської митниці Віктора Кривіцького.

"Коли є такі судові рішення, то починаєш вірити в те, що певні дії в нашій країні відбуваються. І все-таки існує справедливий суд. Уся боротьба у нас ще попереду: доказати всю цю брехню, яку вони сфальсифікували. Але сьогоднішнім рішенням ми задоволені", – сказав Віктор Кривіцький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СПРАВА КРИВІЦЬКОГО. ПОДРОБИЦІ ВІД МИТНИКА

Надрукувати
мітки:
коментарів