Поділитись:

У Луцьку створять сайт, де показуватимуть "свіжі" площадки для реклами

Середа, 17 лютого 2016, 18:09

КП "Луцькреклама" створить сайт, на якому буде оприлюднювати інформацію як і де можна розміщувати рекламу в Луцьку.

Директор КП "Луцькреклама" Олександр Ковальський пообіцяв, що сайт почне функціонувати вже в березні. Про це він розповів на засіданні постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 17 лютого.

Також Олександр Ковальський розповів, що за 2015 рік КП "Луцькреклама" виконало і навіть перевищило фінансовий план і, відповідно, бюджет міста поповнили майже на три мільйона гривень.

На 2016 рік "Луцькреклама" розробила проект розміщення рекламних вивісок в місті. Окрім того зараз вони працюють над створенням сайту, де будуть пояснювати підприємцям, які хочуть рекламувати свою діяльність, які потрібні на це дозволи, де є площі на розміщення реклами і яка реклама відповідає нормам закону.

"Якраз працюємо над створенням сайту де буде вся інформація щодо розміщення реклами в місті. Думаю на початку березня сайт запрацює", - сказав Олександр Ковальський.

Також директор КП "Луцькреклама" розповів, що вони з цього та іншого приводів консультуються та співпрацюють з КП "Київреклама", які діляться своїм успішним досвідом у сфері реклами.

Надрукувати
мітки:
коментарів