Поділитись:

У Луцьку двічі оштрафували забудовника за відмову припинити будівництво

Середа, 17 лютого 2016, 19:50
У Луцьку двічі оштрафували забудовника за відмову припинити будівництво

Через невиконання припису щодо припинення незаконного будівництва на проспекті Соборності, 22-Б, забудовник сплатив штраф у розмірі 130 тисяч гривень.

Як зауважив під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 17 лютого начальник відділу архбудконтролю Юрій Маслюк, за час функціонування відділу, починаючи з 1 січня, провели 14 позапланових перевірок об'єктів будівництва і одну планову, - пише Район.Луцьк.

"На проспекті Соборності, 22-Б видали припис на зупинення будівельних робіт. Проте, будівництво не зупинили. Забудовник уже сплатив штраф у розмірі 130 тисяч гривень за невиконання припису. Минулого тижня на нього наклали повторний штраф у набагато більшому розмірі, який ще не сплатили", – зазначив Юрій Маслюк.

Начальник відділу також повідомив, що станом на 12 лютого зареєстрували 127 звернень щодо початку чи готовності до будівництва на території міста декларативного характеру.

Надрукувати
мітки:
коментарів