Поділитись:

Дорогу біля 27-ї школи в Луцьку обіцяють збудувати до кінця жовтня

Вівторок, 05 вересня 2017, 12:37
Дорогу біля 27-ї школи в Луцьку обіцяють збудувати до кінця жовтня

На вулиці Липинського в Луцьку через 1,5–2 місяці ремонтні роботи планують закінчити.

Загалом проект капітального ремонту вулиці Липинського передбачає не лише асфальтування дороги, а й прокладання пішохідних доріжок, велодоріжок, облаштування зупинок громадського транспорту та розбудову мереж зовнішнього освітлення, – пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Зі слів директора департаменту житлово-комунального господарства Юрія Крася, зараз на вулиці прокладають зливову каналізацію на глибині 50 метрів і облаштовують тротуари. До того ж будівництво дороги на Липинського ускладнюється з огляду на те, що під її частиною залягає комунікаційний тунель, яким проходять мережі теплопостачання, водопостачання та інші комунікації. Тож перед прокладанням дороги тунель потрібно укріпити.

"Не можна спочатку збудувати дорогу, а потім робити все інше. Там є низка будівельних нюансів: переноска кабелів, бетонування технічного тунелю тощо. Потрібно розуміти, що дороги по-іншому збудувати не можна. Так, спочатку необхідно зробити тротуари, а лише потім – асфальт", – відзначив Юрій Крась.

Також, як додав директор департаменту ЖКГ, для того, щоби людям було зручно дістатися, наприклад, до садочку при школі № 27, було зроблено вулицю Агатангела Кримського.

"З боку Липинського практично ніколи ніхто не водив дітей до садочку. Раніше там взагалі дорога була непроїзною, тому не думаю, що є велика проблема з тим, аби водити дітей до садочку з боку вулиці Кримського поки зроблять дорогу на Липинського", – підкреслив Юрій Крась.

Надрукувати
мітки:
коментарів