Поділитись:

На луцькому "Авангарді" змінили правила відвідин

Вівторок, 05 вересня 2017, 13:25

Для відвідувачів стадіону "Авангард" у Луцьку встановили новий графік. Інформацію "Конкуренту" підтвердив провідний тренер української збірної команди України з легкої атлетики Олег Вегнер.

Зміни виникли, аби впорядкувати час занять на стадіоні спортсменів-професіоналів та аматорів. Наставник збірної пояснив, що на стадіоні чимало дорогого обладнання. Окрім цього, додав тренер, розділення часу дозволить уникнути можливого травматизму. Адже часто на стадіон приходять дуже маленькі діти.

"Стадіон не закривається. Просто наводиться порядок. Поділ часу був і раніше. Але зараз це питання треба таки впорядкувати, аби професіоналам не заважали. Бо, коли заходять з дітьми, візочками – не дай Боже щось станеться, дитину зачеплять", – пояснив Олег Вегнер.

Отож, з 6:00 до 9:00 на "Авангарді" можуть займатися любителі спорту. А вже з 9:30 до 13:00, а також з 15:00 до 19:00 тут місце для професіоналів з легкої атлетики. Ввечері аматори можуть відвідати стадіон з 18:30 до 19:30. О 20 стадіон буде закриватися.

Окрім цього, додав Олег Вегнер, якщо мова йде про гурток чи організацію, яка потребує більше часу, прохання написати звернення на федерацію, щоб знайти час для кожного.

Тренер додав, що охорона стадіону повинна бути попереджена про новий графік.

Надрукувати
мітки:
коментарів