Поділитись:

У Луцьку стартує осінній призов в армію

Вівторок, 05 вересня 2017, 17:31
У Луцьку стартує осінній призов в армію

У Луцьку стартує черговий призов громадян України на строкову військову службу.

Відповідне розпорядження підписав секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт.

Луцька міська медична комісія розпочне свою роботу з 6 вересня. Призовна комісія працюватиме в приміщенні комунального закладу "Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги № 3" на вулиці Стефаника, 3а.

Призиватимуть придатних за станом здоров'я громадян чоловічої статі, яким до дня відправки у військові частини виповнилося 20 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу.

Громадян, які ухиляються від виконання військового обов'язку, будуть розшукувати, затримувати і доставляти до військового комісаріату, а відомості про випадки виявлення громадян, які не перебувають, проте повинні перебувати на військовому обліку, надсилатимуть в двотижневий строк до військового комісаріату.

Для забезпечення роботи міської призовної комісії – відповідно до Програми забезпечення виконання заходів з підготовки, організації та проведення мобілізації людських і транспортних ресурсів на території міста Луцька на 2017 рік, затвердженої рішенням міської ради від 28.12.2016 № 16/10, – виділять 10 000,0 грн для повного оформлення особових справ призовників, придбання канцтоварів. Для забезпечення повноцінної роботи медичної комісії, закупівлі рентгенівських плівок, хімікатів для проявки плівок, хімікатів для проведення аналізів сечі та крові, медикаментів – виділять 15 000,0 грн, в межах видатків, передбачених на забезпечення медикаментами закладів охорони здоров'я.

Надрукувати
мітки:
коментарів