Поділитись:

Підсумки виконкому: попрощались із перевізником, знесли будинок та встановили кіоски

Середа, 06 вересня 2017, 20:30
Підсумки виконкому: попрощались із перевізником, знесли будинок та встановили кіоски

Луцький виконком підтримав ряд рішень, які стосуються життєдіяльності міста, і розірвав договір з перевізником ТзОВ "АТП "Луцьк".

Засідання Луцького міськвиконкому відбулось 6 вересня у стінах Луцької міської ради.

Почався виконком з вирішення транспортних питань. Спочатку підтримали рішення про внесення змін до проекту "Про мережу автобусних маршрутів загального користування у м.Луцьку".

Відтак назву маршруту № 18 "Окружна (масив "Маяк") – Центральний ринок " змінили на "Окружна (масив "Маяк") – Окружна ("Ринок Новий")".

Шлях за маршрутом у прямому та зворотному напрямку: Окружна, Рівненська, Відродження, Декабристів, Гетьмана Мазепи, Софії Ковалевської, Відродження, Молоді, Соборності, Перемоги, Василя Мойсея, Винниченка, Волі, Словацького, Богдана Хмельницького (Глушець, Паркова), Данила Галицького, Гнідавська, Даньшина, Львівська, Окружна (з місцем відстою на вул. Окружній (масив "Маяк") та вул. Окружній (біля ринку "Ринок Новий".

***

Наступне важливе питання, яке розглянули члени виконкому, стосувалось перевізника ТзОВ "АТП "Луцьк", який обслуговує маршрути №№ 14, 31, 47 та 9. З ним вирішили розірвати договір на перевезення, за це проголосувало 10 членів виконкому. Отож, можливо, невдовзі на ці маршрути шукатимуть нових перевізників.Підсумки виконкому: попрощались із перевізником, знесли будинок та встановили кіоски

Читайте також: ЛУЦЬКИЙ ПЕРЕВІЗНИК ВВАЖАЄ РОЗІРВАННЯ ДОГОВОРУ НЕСПРАВЕДЛИВИМ

***

У склад ряду комісій у Луцькій міській раді теж внесли зміни, переважно кадрові і технічні. Наприклад, внесли зміни до складу комісії з питань надання фінансової підтримки громадським організаціям. Суть змін полягає в наступному: вивести зі складу комісії з питань надання фінансової підтримки громадським організаціям Романову І.Л. Ввести до складу комісії першого заступника директора департаменту соціальної політики Корецьку Тетяну Костянтинівну заступником голови комісії.

Тетяна ЯнчукТетяна Янчук
Також вказали посаду депутата Луцької міської ради Янчук Тетяни Петрівни, яка донедавна була радником міського голови, начальником відділу персоніфікованого обліку департаменту соціальної політики у зв'язку із розпорядженням міського голови від 28.08.2017 рік № 786-рб "Про переведення Янчук Т.П.".

Читати також: Депутат Луцькради отримала нову посаду

***

Також члени виконкому дозволили Роговському Руслану Миколайовичу, Райхіль Любомирі Богданівні провести благоустрій прилеглої території в межах вул. Рівненської, 24 та вул. Дубнівської, 21а зі знесенням існуючих господарських будівель за власний рахунок. Там, якщо вірити проекту рішення, планують облаштувати парковку.

***

До того ж виконкомівці розглянули звернення громадянина Крищука Юрія Олександровича, власника будинку на вул. Львівській, 112, і дали дозвіл знести цей аварійний будинок.

***

Відповідно до прийнятих рішень міськвиконкому, підприємець Шубін має право встановити кіоск та літній торгівельний майданчик на проспекті Відродження, 47, а підприємець Василь Попович право на розміщення тимчасової споруди до березня 2018 року, в якій до жовтня торгуватиме охолоджувальними напоями на Вулиці Глушець, 1 (біля Старого ринку) та на проспекті Волі, 54.

***

Члени виконкому відмовили у розміщенні двосторонніх рекламних лайтпостерів на вулиці Винниченка, 25 та Театральному майдані, які належать ТзОВ "Український Медіа Альянс". Мотивували це тим, що у першому випадку лайпостер заважатиме пішоходам, а у другому випадку, якщо дозволять розмістити зовнішню рекламу на газоні, то створять прецедент. Мається на увазі, що інші підприємці також захочуть щось встановити на газоні Театрального майдану, який і так намагаються очищати від реклами, яток з окулярами та іншим.

***

Також не дозволили члени виконкому розмістити рекламні лавочки на вулиці Лесі Українки, таким чином не підтримавши проект рішення "Про дозвіл на розміщення зовнішньої реклами на території міста підприємцю Каньовській Л.С. на вул. Лесі Українки, 47". В.о. міського голови Григорій Пустовіт пояснив це тим, що міська рада планує встановити лавки, які не будуть гармоніювати із цими рекламними лавками.

Григорій ПустовітГригорій Пустовіт

***

Не обійшлося на виконкомі і без питань щодо продовження оренди приміщень. Відтак члени виконкому вирішили продовжити оренду трьох приміщень, які використовуються під аптеки "Волиньфармом" за адресою проспект Відродження, 13, та приміщення на Гулака-Артемовського (пологовий будинок).

пологовий будинокпологовий будинок

***

Також продовжили оренду ГФ "Варта порядку", де розміщуються дільничі пункти на 5 нежитлових приміщень за такими адресами: Волі, 33а, Наливайка, 2, Президента Грушевського, 1, Відродження, 7 та вулиця Федорова, 9.

Надрукувати
мітки:
коментарів