Поділитись:

У СБУ оприлюднили телефонні розмови між Тиводаром та Демидюком

Середа, 06 вересня 2017, 16:30
У СБУ оприлюднили телефонні розмови між Тиводаром та Демидюком

Із дозволу органів досудового слідства в СБУ оприлюднили телефонні розмови та фото, які підтверджують про приховане стеження за людьми.

Особи, прикриваючись громадським формуванням, спостерігали за громадянами за допомогою візуальних засобів стеження. Про це сказав начальник управління СБУ у Волинській області Юрій Фелонюк 6 вересня під час прес-брифінгу.

Зі слів Юрія Фелонюка, спецобладнання контрабандою ввезли в Україну. Під час обшуківв помешканні та авто фігурантів справи співробітники СБУ вилучили карти пам'яті з фото та засоби, які свідчать про стеження за людьми.

"Тиводару було оголошено про підозру, іншому – Роману Демидюку – повідомлено про підозру про вчинення злочину. Зважаючи на резонанс кримінального провадження, сьогодні з дозволу органів досудового слідства оприлюднити телефоні розмови, а також фото, вилучені в ході обшуків в техніці, що свідчать про приховані зйомки", – сказав Юрій Фелонюк.

Також в СБУ оприлюднили телефонні розмови. Це лише маленька частина матеріалів.

На сьогодні вирішується питання повідомлення про підозру членам групи, які займались втручанням в особисте життя.

Нагадаємо: Олександра Тиводара затримали в Луцьку 8 серпня. Прокуратура Волинської області повідомила, що затримання представників "Варти порядку" відбувалося через підозру в незаконному стеженні, зборі та використання у власних цілях та на замовлення третіх осіб конфіденційної інформації про особисте життя громадян,зокрема публічних осіб в регіоні.

Всі предмети, які були вилучені в ході обшуків, зокрема спеціальні технічні засоби, були передані на експертне дослідження. Вже відомо, що протипіхотні міни та гранати є навчальними, зброя– зареєстрованою. Згодом суд обрав Тиводару запобіжний захід – особисте зобов'язання.

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
22 квітня 2024
21 квітня 2024
19 квітня 2024
17 квітня 2024