Поділитись:

У Луцькраді не поспішають продавати приміщення в Старому місті

Четвер, 18 лютого 2016, 12:03

Приміщення на вулиці Караїмській, 7 поки що не приватизовуватимуть.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань комунального майна і приватизації 18 лютого, – повідомляє Волинський інформаційний портал.

Нагадаємо, що минулого тижня депутати Луцької міської ради оглянули перелік приміщень, що підлягають приватизації шляхом викупу. Серед них – приміщення на вулиці Караїмській, 7. Довгий час напівзруйноване приміщення не можна було здати в оренду. Але у 2014 році підприємець орендував його під склад. Він платить 673 гривні на місяць.

Договір оренди завершиться через рік. Підприємець зробив низку поліпшень (хоча й не всі задекларовані). Аудитор визначив їхню ціну у 12,4 тисячі гривень. Наразі підприємець звертається по дозвіл на приватизацію приміщення шляхом викупу.

Голова комісії, депутат Богдан Вавринюк зауважив, що приміщення розташоване у Старому місті. У перспективі підприємець може реконструювати його і оформити право постійного користування земельною ділянкою. Тож він запропонував відмовити у викупі, почекати цей рік, доки оренда завершиться, і не продовжувати договору.

Депутати погодилися з такою пропозицією. Вони припускають, що підприємець сам відмовиться від оренди, тож наступного року приміщення продадуть з аукціону.

Надрукувати
мітки:
коментарів