Поділитись:

Луцька "Волинь" повернулася з Індії додому

Четвер, 18 лютого 2016, 12:49
Луцька «Волинь» повернулася з Індії додому

Учора луцька "Волинь" повернулася в Україну з Індії, де команда проводила свій зимовий збір та взяла участь у турнірі Nagjii Cup-2016.

Раніше повідомлялося, що команда Віталія Кварцяного повинна була жити в місті Кожикоде до 23 лютого, проте через виліт на груповій стадії футболісти вирішили не затримуватися в Індії, – інформує Sportarena.

Це було вольовим рішенням Кварцяного незадовго після того, як "Волинь" вилетіла з турніру, не дивлячись на те, що команда могла жити й тренуватися в Індії до кінця турніру (квитки назад були зарезервовані на 23 лютого).

Нагадаємо, що 15 лютого Луцька команда не зуміла пробитися в півфінал Кубка Nagjii, зігравши внічию з молодіжним складом англійської "Уотфорда" (1: 1), пропустивши на 90-й хвилині з пенальті. Попередні два матчі групи - з румунським "Рапідом" і бразильським "Атлетіко Паранаенсе" - лучани також закінчили "світовими" (1: 1 і 2: 2), в результаті набравши лише три очки в трьох матчах.

Після повернення в Україну гравцям "Волині" буде надано невеликий відпочинок, а найближчий спаринг з першоліговим "Тернополем" команду чекає команду 27 лютого.

Надрукувати
мітки:
коментарів