Поділитись:

Волинські лісівники презентували свою продукцію на святі урожаю (Фото)

Неділя, 10 вересня 2017, 15:30
Волинські лісівники презентували свою продукцію на святі урожаю (Фото)

Цьогоріч обласне свято врожаю "Обжинки-2017" волиняни святкували на іподромі Луцького міського парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

Крім аграріїв, у ньому взяли участь і лісівники. "Смачні дари волинського лісу" були представлені у "лісовому павільйоні". Тут свою продукцію на огляд відвідувачів виставили консервні цехи ДП "Ківерцівське ЛГ", ДП "Колківське ЛГ", ДП "Маневицьке ЛГ" та ДП "Цуманське ЛГ". Повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ

– Відвідувачі, а їх було сотні, були в захоплені від нашої продукції, – ділиться враженнями головний спеціаліст відділу лісового господарства Волинського ОУЛМГ Ірина Романюк. – Особливу увагу усіх привертали боровики та червоноголовці. Багато хто хотів їх купити, та цього разу на них можна було лишень подивитися.Волинські лісівники презентували свою продукцію на святі урожаю (Фото)

Начальники цехів Валентина Романюк, Лариса Котеленець, Галина Зінич та Зіна Рябчун тим часом кожному розповідали про роботу консервних цехів, демонстрували різноманітну свою продукцію. Лісовий мед, гриби, варення, джеми, соки… Десятки найменувань якісних цілющих дарів лісу… Для дорослих і малечі… Вони не тільки смачні, а й дуже корисні, а чимало із них ще й наділені лікувальними властивостями…Волинські лісівники презентували свою продукцію на святі урожаю (Фото)

Вироби консервних цехів Волинського ОУЛМГ люблять в Україні і за кордоном, адже чимало цих делікатесів експортується в країни ЄС та Північної Америки

Призупинилася біля "лісового павільйону" і делегація на чолі з головою облдержадміністрації Володимиром Гунчиком, начальником департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Юрієм Горбенком, митрополитом Луцьким і Волинським Михаїлом, іншими високопосадовцями. Всі визнали, що продукція лісівників не тільки корисна, а й дуже презентабельна.Волинські лісівники презентували свою продукцію на святі урожаю (Фото)

Побували на святі врожаю і представники Волинського ОУЛМГ – перший заступник начальника управління Віктор Сахнюк, заступник начальника Лідія Турянська та начальник відділу охорони та захисту лісу ВОУЛМГ Руслан Войцеховський. Вони поспілкувалися із заступником голови обласної держадміністрації Сергієм Кошаруком, начальником департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Юрієм Горбенком та іншими учасниками обласного свята врожаю, а ще подякували начальникам консервних цехів за сумлінну роботу та презентабельну виставкову колекцію "Смачних дарів Волинського лісу".Волинські лісівники презентували свою продукцію на святі урожаю (Фото)

Волинські лісівники презентували свою продукцію на святі урожаю (Фото)

Читайте також: ПОНАД МІЛЬЙОН ТОНН ЗЕРНОВИХ ТА КОРОВАЙ-РЕКОРДСМЕН: ОБЖИНКИ НА ВОЛИНІ

Надрукувати
мітки:
коментарів
17 квітня 2024
16 квітня 2024
07 квітня 2024
24 березня 2024
21 березня 2024
19 березня 2024
15 березня 2024
09:50
07 березня 2024
14:26