Поділитись:

У Волинському дитячому медоб'єднанні – новий гендиректор

Четвер, 18 лютого 2016, 15:45

У Луцьку офіційно представили т.в.о. генерального директора Волинського обласного дитячого територіального медичного об'єднання 18 лютого. На цю посаду рекомендували Людмилу Гагаловську, яка дотепер працювала тут заступником з медичної частини.

Про це повідомили у прес-службі Волинської обласної ради.

Нагадаємо, рішенням сесії обласної ради було звільнено із займаної посади попереднього гендиректора Григорія Ващиліна, згідно поданої ним заяви про припинення терміну дії контракту за власним бажанням.

"Надалі буде оголошено та проведено відкритий конкурс на заміщення цієї посади, з тим, щоб врахувати думку трудового колективу, а також всі інші пропозиції, які будуть надходити. Остаточне рішенні буде прийматись прозоро та відкрито на засіданні сесії Волинської обласної ради", зауважив перший заступник голови облради Олександр Пирожик.

Своєю чергою, Людмила Гагаловська подякувала керівництву обласної ради за високу довіру та звернулась до своїх колег і надалі дотримуватись тих принципів, які вони сповідували дотепер та забезпечувати доступність, високу якість лікування для пацієнтів.

"Я розраховую на допомогу усіх завідувачів відділень та старших медичних сестер. Вірю, що ми покажемо і доведемо, що наша установа - найкраща в західному регіоні України", наголосила вона.

Крім того Гагаловська звернулась до керівництва обласної ради із проханням подбати про безпеку персоналу та пацієнтів. Вона розповіла, що упродовж 30 років існування лікарні тут жодного дня не здійснювалась охорона приймального відділення та приміщення лікарні загалом.

Радник голови обласної ради В'ячеслав Рубльов у своєму виступі зауважив, що нинішній голова Волиньради вже не перший рік надає фінансову підтримку цьому медичному закладу за посередництвом очолюваного ним благодійного фонду.

"Сьогодні ж він, як голова обласної ради також працює над змінами в підходах роботи, як стосовно призначення та звільнення керівників комунальних закладів так і щодо функціонування самих комунальних підприємств. Ігор Петрович готовий не просто чути, а діяти і вирішувати проблематику ",- сказав він. В'ячеслав Рубльов закликав нинішнє керівництво лікарні підготувати перелік проблемних питань, які потребують вирішення. "Ми зробимо все можливе, щоб на найближчій сесії було необхідну суму коштів для вирішення усіх питань, які залишаються відкритими. Для того, аби персоналу було приємно працювати, пацієнти відчували себе тут комфортно, а саме головне, щоб всі були в безпеці", резюмував він.

Опісля офіційної частини учасники заходу мали нагоди ознайомитись із проблематикою лікарні. Людмила Гагаловська, запропонувала оглянути харчоблок медичного закладу, який потребує реконструкції, зокрема заміни даху та вікон. Не менш проблемною будівлею є пральня, що теж потребує ремонту та заміни обладнання, що вже застаріло.

Варто зауважити, що переший крок у напрямку співпраці та допомоги цій медичній установі було зроблено сьогодні. За ініцативи керівництва обласної ради лікарні було надано безоплатну допомогу у вигляді медикаментів. Посприяв у цьому директор ДВТП "Волиньфармпостач" Михайло Півнюк. Він розповів, що загальна сума ліків, які були доставлені згідно заявки медичного закладу, за цінами виробника сягає 20 тисяч гривень. Це здебільшого антибіотики та протикашльова група медикаментів, наголосив він.

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 березня 2024
20 березня 2024
19 березня 2024
07 березня 2024
15:50
05 березня 2024
15:02
10:13
15 лютого 2024
12 лютого 2024