Поділитись:

У Володимирі незаконно торгували цигарками й алкоголем

Понеділок, 11 вересня 2017, 11:20
У Володимирі незаконно торгували цигарками й алкоголем

У Волинській області припинили незаконну діяльність групи мешканців м. Володимир-Волинський, які реалізовували товари підакцизної групи без марок акцизного податку встановленого зразка.

Зокрема в рамках кримінального провадження на підставі ухвал Луцького міськрайонного суду співробітники податкової міліції спільно з процесуальними керівниками провели ряд обшуків у Володимирі-Волинському, – повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

У результаті вилучили понад 25 тисяч пачок фальсифікованих тютюнових та лікеро-горілчаних виробів орієнтовною вартістю 1 млн 300 тис. грн. Крім того, вилучено два транспортні засоби, якими здійснювалося транспортування фальсифікату, а також готівкові кошти, отримані від незаконної діяльності.

Вилучена підакцизна продукція призначалася для подальшого незаконного переміщення до країн ЄС.

Наразі вирішується питання про призначення судових експертиз, встановлюється коло всіх причетних осіб до незаконної діяльності, вживаються заходи щодо накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності.

Як повідомили в оперативному управлінні ГУ ДФС у Волинській області, протягом поточного року на території м. Володимир-Волинський співробітники податкової міліції вилучили з незаконного обігу фальсифіковані підакцизні товари орієнтовною вартістю понад 2 млн грн. Триває слідство.

Надрукувати
мітки:
коментарів