Поділитись:

На ремонт дороги Рівне-Луцьк-Устилуг виділять 40 мільйонів гривень

Четвер, 18 лютого 2016, 17:47
На ремонт дороги Рівне-Луцьк-Устилуг виділять 40 мільйонів гривень

На капітальний ремонт дороги Рівне-Луцьк-Устилуг виділяють 40 мільйонів гривень. Йдеться про шість кілометрів дороги від Луцького кільця у Рівному до кільця, що у селі Понебель.Щоправда, цих коштів вистачить тільки на смуги в одну сторону.

Про це повідомляє Рівне вечірнє.

Дев'ять мільйонів гривень піде на капремонт дороги Рівне-Тайкури-Новосілки-Оженин. Це єдина дорога місцевого значення, на яку поки що дозволили виділити кошти на капітальний ремонт, бо відремонтувати цю трасу у селі Тайкури мали ще у 2012 році, проте тільки й того, що висипали щебінь на дорогу.

Окрім того, ремонтуватимуть міст через річку Случ на трасі Ковель-Київ поблизу Сарн, дорогу від Костополя до села Мирне (на трасі, що веде до Сарн), трасу до Острога, а також від Дубна до Шепетина (траса на Тернопіль) та у самому Дубні.

"Ще 125 мільйонів гривень виділили із державного бюджету на поточний дрібний ремонт доріг області. 75 мільйонів гривень піде на утримання доріг, якими ми опікуємося. Тендер на це виграв "Рівнеоблавтодор". На решту суми будемо проводити ремонти доріг. Зокрема, наразі збираємо пропозиції з районів", – коментує заступник начальника Служби автомобільних доріг у Рівненській області Микола Козачок.

Додамо, що поки що коштів з обласного бюджету на ремонт доріг у населених пунктах області не виділятимуть. Бюджет розвитку цього року невеликий, тож чиновники ОДА наполягають, що перш ніж ділити кошти на ремонт — а прохань від місцевих рад є чимало — хочуть отримати пропозиції від районів, які б погодилися на співфінансування.

Надрукувати
мітки:
коментарів