Поділитись:

На Волині припинили блокування російський фур

П'ятниця, 19 лютого 2016, 09:35
На Волині припинили блокування російський фур

Волинські активісти припинили блокування виїзду з України вантажівок з державними номерними знаками Російської Федерації.

За час проведення транспортної блокади порушень громадського порядку зафіксовано не було. Про це повідомляє ІA ZIK з посиланням на ГУ Нацполіції в області.

"Протягом усіх днів акції за дотриманням громадського порядку стежать поліцейські. За цей час не сталося жодного ексцесу. Всі вантажівки, крім великогабаритного транспорту з номерними знаками Російської Федерації рухалися безперешкодно. На ділянці автодороги до пунктів пропуску "Доманове" на українсько-польському кордоні пробок немає", – пояснив начальник Ратнівського відділу поліції Володимир Каноник.

Зараз охорону громадського порядку на місці акції забезпечують троє співробітників поліції.

Нагадаємо, що в минулу п'ятницю, 12 лютого вранці з 8.00 в районі села Гірники Ратнівського району на автомобільній дорозі Доманово – Ковель – Чернівці – Тереблече громадські активісти почали акцію блокування руху вантажного транспорту з державними номерними знаками Російської Федерації. Її організатором виступила громадська організація "Автомайдан".

Надрукувати
мітки:
коментарів