Поділитись:

У луцькому парку може з'явитися спортивно-оздоровча зона

П'ятниця, 19 лютого 2016, 11:53

У Центральному парку Луцька мають намір облаштувати спортивно-оздоровчу рекреаційну зону, де буде побудований стадіон, майданчики для ігрових та екстремальних видів спорту і дитячі ігрові майданчики.

"Відповідно до розпорядження міського голови від 14.01.2016 № 11 запрошуємо Вас до обговорення та чекаємо письмових пропозицій щодо розробки концепції розвитку Центрального парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки в районі вул. Глушець (колишня кінно-спортивна база), а саме: облаштування в ньому спортивно-оздоровчої рекреаційної зони, на якій планується розмістити стадіон з штучним покриттям, майданчики для ігрових та екстремальних видів спорту та дитячі ігрові майданчики", – повідомили у комітеті по фізичній культурі і спорту Луцької міської ради.

Пропозиції просять надсилати в комітет по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради на електронну пошту: [email protected] або за адресою: 43025, м.Луцьк, вул.Б.Хмельницького,19

Телефон для довідок (0332) 777918 (голова комітету Волинець Юрій Йосипович).

При розробці схеми планування спортивно-оздоровчої рекреаційної зони обіцяють врахувати усі пропозиції. Також оприлюднили попереднє планування спортивно-оздоровчої рекреаційної зони.

Надрукувати
мітки:
коментарів