Поділитись:

У Володимирі встановлення відеокамер розділять на частини

Середа, 20 вересня 2017, 08:17

Начальник ЖКГ Володимир-Волинської міської ради Віктор Фіщук повідомив, що наразі погоджено з поліцейськими місця розташування камер відеоспостереження.

Також погоджено з інтернет-провайдерами та визначені можливості передачі даних на серверну кімнату. Наразі допрацьовують ПКД для реалізації програми, – пише БУГ.

"Першим етапом буде придбання та встановлення серверного обладнання. Це перше, що потрібно нам зробити. Після цього можемо встановлювати і до сервера підключати камери. Планується встановити 21 точку. Загальна вартість, як вже оголошували, 3 мільйони. Для порівняння, в Луцьку минулого року встановили 70 точок відеонагляду і коштувало це 10-ть мільйонів," – зазначив Віктор Фіщук

Міський голова Петро Саганюк зазначив, що Луцьк в чотири рази більший за Володимир-Волинський, і сумнів викликає кількість камер, які планують встановити. Так Саганюк запропонував проект "розбити" на декілька частин.

"Спершу, щоб була готова ПКД, бо йде формування бюджету. За один раз три мільйони гривень, то буде тяжкувато для бюджету. Давайте серверне обладнання і центральні вулиці візьмемо: на Нововолинськ, Луцьк, Ковель, Устилуг. Давайте так: до 1-го жовтня має бути ПКД і дати Ларисі Володимирівні (Куліковій – ред.) і бюджетній комісії першу частину. На наступний рік – іншу частину," – прокоментував Саганюк.

Надрукувати
мітки:
коментарів