Поділитись:

#Сім_сорок. Якщо свободу слова порушують, значить вона є

Середа, 20 вересня 2017, 07:40
#Сім_сорок. Якщо свободу слова порушують, значить вона є

Якщо вірити Інституту масової інформації, Волинь знаходиться в сумній трійці лідерів за кількістю порушень прав журналістів в Україні.

Здавалося б, що на Волині ситуація із свободою слова одна з найгірших в Україні. Справді, за останні півтора-два роки відчувається певне напруження в журналістському середовищі. Відчуття перед грозою. Але наша область завжди посідала чільні позиції в антирейтингу порушень прав журналістів.

А це, друзі, може свідчити лише про НАЯВНІСТЬ свободи слова на Волині. Просто тут ніхто не боїться заявити про порушення своїх прав, як в інших, в тому числі більш населених регіонах.

P.S. За моїми суб'єктивними відчуттями ситуація з порушенням прав журналістів на Волині погіршилася за останні декілька років. Але це не дає підстав говорити, що вона найгірша в Україні.

У 2015 році Волинь серед лідерів....У 2015 році Волинь серед лідерів....

... і в 2016 році - теж...... і в 2016 році - теж...

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів