Поділитись:

Wizz Air запустив сервіс "Планувальник подорожей"

П'ятниця, 22 вересня 2017, 21:29

Лоукост Wizz Air запустив на своєму сайті функцію планувальника подорожей, яка допоможе пасажирам, які не можуть дібрати маршрут для поїздки.

Про це повідомляє Аvianews.com.

Для цього мандрівник повинен вказати аеропорт вильоту, бажаний вид відпочинку, приблизний діапазон дат вильоту, тривалість поїздки та очікуваний бюджет на авіаквитки.

Після цього планувальник за кілька секунд проаналізує інформацію в системі бронювання і запропонує маршрути і квитки, які відповідають заданим параметрам.

Серед доступних категорій відпочинку: тур вихідного дня, сімейне подорож, спорт і пригоди, романтичний відпочинок, нічні розваги, дешеве пиво та інші.

"Сподіваємося, що цей довгоочікуваний інструмент для планування поїздок буде надихати наших клієнтів відвідувати унікальні напрямки в мережі маршрутів Wizz Air, які постійно розвиваються", - прокоментував появу нового сервісу керівник відділу електронної комерції лоукоста Гаррі Дрок.

Раніше Wizz Air запровадив платну послугу заморозки ціни квитка на 48 годин, а також дозволив бронювати авіаквитки без зазначення імен пасажирів

Надрукувати
мітки:
коментарів