Поділитись:

У Луцьку пропонують визначити місця для прийому склотари

П'ятниця, 22 вересня 2017, 13:39

Член луцького міськвиконкому Ігор Алексєєв запропонував замість наметів на газонах облаштувати стаціонарні пункти прийому склотари.

Міськвиконком розглянув проекти рішень, які стосувались дозволу підприємцю поставити два намети на вулицях Січова,1 та Потапова 7 а, в яких мали облаштувати пункти прийому склотари. Про це йшлося під час засідання міськвиконкому 22 вересня.

Член міськвиконкому Олександр Сервантович сказав, що зовсім нещодавно зробили пішохідні майданчики, і коли буде йти прийом склотари, то автівки, які там їздитимуть, розіб'ють їх. До того ж там буде повна антисанітарія.

Начальник управління розвитку підприємництва та реклами Наталія Рибай сказала, що цей намет буде встановлюватись лише зранку, і забиратимуть з того місця вже ввечері.

Член міськвиконкому Ігор Алексєєв зазначив, що нехай людина працює, але все ж варто змінити формат цієї роботи, а саме облаштувати в місті стаціонарні пункти прийому склотари, а не розташовувати будь-де намети.

Перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад додав, що зазвичай на місці, де приймалася склотара, лишалося багато бруду.

Врешті члени міськвиконкому не дали дозволу на розміщення наметів на вулицях Січовій, 1 та Потапова 7 а.

Надрукувати
мітки:
коментарів