Поділитись:

Вибухи під Вінницею прокуратура розслідує як диверсію

Середа, 27 вересня 2017, 11:24

Військова прокуратура Центрального регіону України 27 вересня 2017 відкрила кримінальну справу за фактом вчинення диверсії на території військової частини, яка дислокована у м. Калинівці Вінницької області.

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури.

Нагадаємо: 26 вересня 2017 близько 22:00 години на майданчику зберігання боєприпасів однієї з військових частин дислокованої у Вінницькій області сталися неконтрольовані вибухи снарядів 122 і 125 калібру.

Станом на теперішній час на місці надзвичайної події працюють слідчо-оперативні групи військових прокуратур Центрального регіону України та Вінницького гарнізону, Вінницького зонального відділу Військової служби правопорядку у Збройних Силах України, підрозділи Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у Вінницькій області.

Військова прокуратура Центрального регіону України внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ст. 113 Кримінального Кодексу України за фактом вчинення диверсії на території військової частини яка дислокована у м. Калинівці Вінницької області.

Наразі з'ясовуються обставини події та проводяться першочергові слідчі дії.

Надрукувати
мітки:
коментарів