Поділитись:

Волинський адмінсуд почав розгляд справи щодо відкликання депутатів

Середа, 27 вересня 2017, 11:45
Волинський адмінсуд почав розгляд справи щодо відкликання депутатів

У Луцькраді відмовилися приймати повідомлення про виклик до Волинського адмінсуду 5-и депутатів-відкликанців за позовом члена ініціативної групи Артема Запотоцького.

Про це під час судового засідання, яке відбулося 27 вересня, повідомив головуючий суддя Валентин Дмитрук, – інформує ВолиньPost.

Третіми особами у справі на стороні відповідача долучені 5 депутатів, відкликати яких вимагала громада Луцька. Сам позивач перебуває на стаціонарному лікуванні у Луцькій міській клінічній лікарні, тож представники клопотали про розгляд без його участі.

Опісля представник депутатів-відкликанців Святослав Туз зауважив, що тільки сьогодні дізнався про розгляд, тому подав клопотання, аби йому дали час на вивчення матеріалів справи та підготувати письмові пояснення.

Натомість представники позивача зауважили, що відкликанців долучили до справи третіми особами ще 11 вересня, про що було надіслане повідомлення до Луцькради. Тож протягом 15-ти днів Туз мав можливість ознайомитися із матеріалами та підготувати письмові пояснення.

Проте суддя Дмитрук повідомив, що у Луцькраді відмовилися від отримання повідомлень про виклик до суду депутатів Євгена Ткачука, Олександра Козлюка, Аркадія Соломатіна, Костянитна Петрочука та Сергія Були. У мерії відмовилися навіть підписати супровідний лист про те, що вони відмовляються прийняти документ. Тож суд подав оголошення про виклик до суду, який опублікували у газеті "Волинь-нова" за 21 вересня.

Відтак адвокат позивача Дмитро Бурда зауважив, що, згідно із законом, треті особи належним чином повідомили про розгляд. Проте зрештою в судовому засіданні оголосили перерву до 10:00 4 жовтня.

Нагадаємо: 10 липня в Луцьку створили ініціативну групу, учасники якої працюють над відкликанням п'ятірки міських обранців - Євгенія Ткачука, Олександра Козлюка, Сергія Були, Костянтина Петрочука та Аркадія Соломатіна.

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
17 квітня 2024
15 квітня 2024
12 квітня 2024
11 квітня 2024
10 квітня 2024
07 квітня 2024