Поділитись:

Депутати Луцькради сперечались, чи зменшувати пайову участь забудовнику

Середа, 27 вересня 2017, 16:16
Депутати Луцькради сперечались, чи зменшувати пайову участь забудовнику

"Луцькому домобудівельному комбінату", який будує багатоповерхівку на перехресті вулиць Конякіна-Гордіюк, зменшили розмір пайової участі.

ПрАТ "Луцький домобудівельний комбінат" просить зменшити розмір пайової участі. Про це сказав начальник управління капітального будівництва Леонід Карабан 27 вересня під час сесії Луцькради.

Забудовник облагородив парк, що розташований в районі 40-го кварталу, а також облаштували там два дитячі майданчики. Роботи були зроблені за межами будівельного майданчика на суму 1 мільйон 36 тисяч гривень, на які і просить зменшити пайову участь.

"Ніхто не сумніється в порядності забудовника, але житлові площі забудовують і людина отримує доходи, а це була зелена зона. Коли підписувався меморандум, кожна сторона усвідомлювала наслідки підписаного. Сьогодні це непорядно: за рахунок податків лучан покривати його видатки. Ми не настільки багаті, щоб дарувати йому мільйон гривень. За ці гроші ми можемо 20 майданчиків зробити", – сказала депутат Юлія Вусенко.

Депутат Костянтин Петрочук пояснив, що на момент підписання меморандуму земельна ділянка вже була в оренді у забудовника. Він пішов на зустріч підписав меморандум, де він брав на себе зобов'язання, які виконав.

Після довгих суперечок депутати підтримали проект рішення про зменшення розміру пайової участі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЛДБК ЗАКЛАЛИ КАПСУЛУ ПІД БУДІВНИЦТВО НОВОГО БУДИНКУ (ФОТО)

Надрукувати
мітки:
коментарів