Поділитись:

Волинський "УКРОП" заявляє про тиск з боку влади

Четвер, 28 вересня 2017, 17:06

Волинська обласна регіональна парторганізація політичної партії "УКРОП" заявляє про тиск з боку влади під час виборів в ОТГ.

Про це повідомляє прес-служба Волинського УКРОПу.

Публікуємо текст заяви без змін:

"29 жовтня 2017 року на Волині – вибори голів та депутатів до 19 об'єднаних територіальних громад. Наразі триває формування списків кандидатів. На виборах до ОТГ, які відбулися у грудні 2016 року та квітні 2017 року, УКРОП зайняв перше місце у рейтингу політичних сил, які змагалися за депутатські мандати. Загалом на Волині – 421 депутат від УКРОПу працює у радах різного рівня.

Під час минулих виборчих кампаній люди, які висловили нам свою підтримку і які балотувалися від УКРОПу, відчували адміністративний тиск з боку діючої влади, яка беззаперечно виконувала всі вказівки порошенківських ставлеників. Цієї кампанії тиск значно посилився. Адмінресурс працює на повну. Директорів шкіл, педагогів, медиків викликають до себе керівники профільних відділів райдержадміністрацій на, так звані, бесіди, під час яких прямим текстом заявляють: балотуйтеся від будь-якої партії, але не від УКРОПу. Людей шантажують втратою роботи.

Окрім того, з власних джерел нам стало відомо, що Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства терміново збирає інформацію про кількість працівників, які є депутатами місцевих органів влади, у тому числі і в радах створених ОТГ та щодо тих, де відбудуться вибори 29 жовтня. Відповідний офіційний лист управління надіслало на структурні підрозділи, які йому підпорядковуються.

Окрема стратегія дій щодо ймовірних кандидатів на посади голів об'єднаних територіальних громад. З ними особисто зустрічається голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик. Методів тиску під час такого спілкування два: обіцяння золотих гір або ж попередження про ймовірні ризики для репутації людини. Додамо, що такі зустрічі щодо виборів відбуваються у його робочому кабінетів в ОДА.

Ми звертаємося до представників Блоку Петра Порошенка "Солідарність": припиніть використовувати маніпулятивні технології та залякувати людей, які сьогодні не підтримують вашу позицію та не хочуть мати абсолютно ніяких справ з вашою партією. Досить замовляти брудні інформаційні кампанії проти ваших опонентів. Патріотизм – це не насилля, не брехня і не узурпація влади! Припиніть будувати паркан розколу у громадах. Не забувайте: час перебування на ваших посадах збіжить до кінця.

УКРОП не відступить від своїх переконань! На нашому боці правда!"

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 грудня 2023
10 листопада 2023
28 вересня 2023
23 червня 2022
13 червня 2022
18 лютого 2022
21 грудня 2021
30 жовтня 2020
04 березня 2020