Поділитись:

Волинський активіст, якого побили невідомі, досі у лікарні

Понеділок, 22 лютого 2016, 10:28
Волинський активіст, якого побили невідомі, досі у лікарні

Активіст Богдан Климчук, який бере участь в атестації поліцейських і якого нещодавно побили, розповів про самопочуття колеги Сергія Чурікова, що також зазнав нападу і перебуває в лікарні.

"Справи завели є вже перші підозрювані, розслідування зараз йде нормально. Але я впевнений що напад пов`язаний з моєю громадською діяльністю і атестацією, яку зараз ми проводимо. На мене напали двоє людей на Сергія більше, вони були в балаклавах, тому я тільки частину обличчя бачив. Але цікаво, що напад відбувся на мене і на Сергія десь в годинному інтервалі. Я високий і мене важко вдарити по голові, тим паче, що трохи займаюся спортом. Тому мені пощастило, що на мене не зненацька напали, а йшли напряму, тому довелося якось маневрувати. В Сергія більше 10 швів на голові і обличчя. Він досі в лікарні. Більше розповісти не можу, бо йде слідство. В атестаційній комісії буду продовжувати брати участь. Вони нас не залякають", – розповів активіст в коментарі виданню Волинська правда.

Нагадаємо, ввечері 18 лютого невідомі в балаклавах напали на членів атестаційної комісії Богдана Климчука та Сергія Чурікова.

Пізніше поліція повідомила подробиці побиття.Так, Сергія Чурікова госпіталізували із закритою черепно-мозковою травмою, струсом мозку та розсіченням голови.

Надрукувати
мітки:
коментарів