Поділитись:

Як Саакашвілі мокнув та "поливав" брудом Порошенка у Луцьку (фото)

Четвер, 05 жовтня 2017, 21:10
Як Саакашвілі мокнув та

В навушниках лунала композиція "Агати Крісті", надворі крапав дощ, а я проклинав свою роботу, коли з бюджетної автівки вийшов кремезний чоловік. Це був екс-президент Грузії, колишній голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі. Він продовжує свій гастрольний тур містами України і сьогодні вперше з офіційним візитом відвідав Луцьк.

Буде надзвичайною брехнею, якщо я напишу, що дуже хотів потрапити на цю зустріч. Проте вибору не було, і я вдруге за кілька місяців слухав меседжі досвідченого політика. На жаль, нічого нового не почув. Фактично ті ж самі речі він говорив під час своєї зустрічі з громадою Нововолинська у лютому цього року.

Крокуючи до імпровізованої трибуни, Саакашвілі зупиняється, щоб зробити селфі зі своїм прихильником. Посмішка Михайла Ніколозовича дуже веселить. Він стає схожим на кролика Багза Банні, звісно, якби останній з'їдав на кілька кілограмів моркви більше щодня.

Як Саакашвілі мокнув та

На Театральному майдані людно, проте не надто: кілька сотень слухачів, серед яких багато людей старшого віку.

Як Саакашвілі мокнув та

Як Саакашвілі мокнув та

Як Саакашвілі мокнув та

"Куди преш?" – грізно відповідає мені якась бабця на прохання дозволити підійти ближче до політика.

"Ааа, ви хочете сфотографувати. Ну тоді добре-добре", – додає вона, трішки збавивши обертів.

Детально переповідати тези, озвучені Саакашвілі, – абсолютно безглуздо. Вчора він виступав у Хмельницькому, завтра буде ще десь і всюди говоритиме одне й теж: "Порошенко – поганий".

Як Саакашвілі мокнув та

Мобільний телефон, який визирає з кишені Михайла Саакашвілі. Спробуйте ідентифікувати)Мобільний телефон, який визирає з кишені Михайла Саакашвілі. Спробуйте ідентифікувати)

Як Саакашвілі мокнув та

"Порошенко позбавив мене громадянства незаконно! Коли ми поверталися до України, жоден прикордонник нічого зробив, щоб мене зупинити, жоден поліцейський нічого не зробив. Нас пропустили. Їм набридло, нікому не хочеться так жити", – сказав він.

"Подивіться на ваше чудове місто. Чому у вас нема міського голови? Тому що "БПП" та "Народний Фронт" не знайшли свого кандидата. Вони хочуть знищити місто, через людей, які не мають формальної відповідальності, бо ви їх не уповноважили це робити. Для їх це краще, ніж призначити вибори та дати вам змогу знайти когось на цю посаду. Вони втратили свою популярність, вони не мають куди тікати. Розблокувати цю ситуацію повинен народ", – підлаштувався під луцьку "частоту" політик.

Окрім цього, Саакашвілі активно закликав волинян долучатися до мітингу у Києві, який 17 жовтня організовує його "Рух нових сил". Екс-президент підкреслив, що ряд сформованих вимог, в разі невиконання яких, Порошенко повинен піти у відставку.

Як Саакашвілі мокнув та

– Порошенко обіцяв посадити своїх трьох найкращих друзів: Кононенка, Грановського, Гладковського, Медведчука та його бізнес-партнера Ахметова. (Примітка: гадаю, що у Саакашвілі все нормально з математикою, і він просто не вважає Медведчука та Ахметова близькими товаришами президента України).

– Порошенко обіцяв продати свої бізнес-активи. Він повинен це зробити. Я не кажу, що він має це подарувати комусь, він обіцяв це продати. Тоді у нього буде час думати про вас і у нього не буде мотивації конкурувати з іншими бізнесменами

– Необхідно розпустити Верховну Раду та Уряд. Нема довіри до влади. Якщо Уряд не може забезпечити економічне зростання більш як на 2 % в рік, він мусить піти у відставку.

– Порошенко повинен звільнити голову Центрвиборчкому Охендовського, який має піти до в'язниці. Він повторює помилку нашого спільного кума Ющенка, який наблизив до себе Ківалова.

– Через дружбу Порошенка й Ахметова у нас такі високі тарифи. Ахметов вміє ділитися 50 на 50. Якби він не давав цих 50 % Порошенку, то тарифи були б на 50 % меншими.

"Всі ми знаємо, що риба гниє з голови. Давайте 17 жовтня разом поїдемо в Київ до риби та її голови", – закликав Саакашвілі, і я, не очікуючи завершення зустрічі, хутенько накивав п'ятами до редакції сайту новин Луцька "Конкурент" готувати для вас цей матеріал.

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів