Поділитись:

На посаду голови Велимченської тергромади зареєстрували 4-ох кандидатів

П'ятниця, 06 жовтня 2017, 12:33
На посаду голови Велимченської  тергромади зареєстрували 4-ох кандидатів

Велимченська сільська виборча комісія об'єднаної територіальної громади зареєструвала 71 кандидата у депутати до відповідної сільської ради та 4 кандидати на посаду Велимченського сільського голови ОТГ.

Про це повідомляє Громадянська мережа ОПОРА.

На посаду сільського голови Велимченської сільської ради об'єднаної територіальної громади зареєстровано 4 кандидати. Зокрема:

  • Кобук Іван Григорович (самовисування);
  • Гуд Іван Володимирович (самовисування);
  • Павлович Анастасія Іванівна (самовисування);
  • Зуб Василь Степанович (самовисування).

Брати участь у перших виборах до Велимченської сільської ради ОТГ, які відбудуться 29 жовтня 2017 р., виявили бажання 22 кандидати-самовисуванці та 49 кандидатів, висунутих
політичними партіями: "Українське об'єднання патріотів "УКРОП", Аграрна партія України, ВО "Батьківщина", "Блок Петра Порошенка "Солідарність", Радикальна партія Олега Ляшка, "Об'єднання "Самопоміч", ВО "Свобода" та "Громадянська позиція".

Найбільше кандидатів зареєстровано в одномандатному виборчому окрузі № 2 – 7 осіб, найменше кандидатів (по 4 особа) – у виборчих округах № 5, № 7, № 8 та № 14. В інших округах виявили бажання балотуватись: по 5 кандидатів – в ОВО № 1, № 3, № 9, № 10, № 12 та № 13; по 6 кандидатів – в ОВО № 4, № 6 та № 11.

Нагадаємо: відповідно до ч. 9 ст. 41 Закону України "Про місцеві вибори", територіальна виборча комісія не пізніш як на третій день з дня прийняття документів, зазначених у частині першій статті 38 цього Закону, але не пізніш як за 23 дні до дня голосування приймає рішення про реєстрацію кандидатів у депутати або про відмову в реєстрації кандидата (кандидатів), включених до виборчого списку кандидатів у депутати.

Надрукувати
мітки:
коментарів