Поділитись:

Суд остаточно "виселив" "Інтер-атлетику" з луцької синагоги

П'ятниця, 06 жовтня 2017, 16:05

Cуд зобов'язав ФСТ "Динамо" звільнити приміщення Синагоги по вул. Данила Галицького, 33 та повернути приміщення пам'ятки архітектури та містобудування національного значення за актом приймання-передачі.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Рівненський апеляційний господарський суд 03 жовтня 2017 задовольнив апеляційну скаргу прокуратури Волинської області на рішення господарського суду щодо підприємства "Спортивний комплекс ФСТ "Динамо" Волинської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства "Динамо України", фізичної особи-підприємця про зобов'язання звільнити приміщення та повернути його за актом прийому-передачі.

Підставою для захисту інтересів держави слугувало те, що підприємство "Спортивний комплекс ФСТ "Динамо" незаконно передало в оренду підприємцю частину приміщення пам'ятки архітектури та містобудування національного значення – Синагоги по вул. Данила Галицького, 33, не маючи жодних повноважень та правових підстав.

Підприємець у приміщенні пам'ятки площею 194,3 кв.м облаштував спортивний клуб "Інтер-атлетика".

За результатами судового розгляду, орендаря зобов'язав звільнити та повернути приміщення пам'ятки архітектури та містобудування національного значення – Синагоги Адміністрації Державного історико- культурного заповідника у м. Луцьку за актом приймання-передачі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "ДИНАМО" ЧЕРЕЗ СУД ПРОСЯТЬ ЗВІЛЬНИТИ ПРИМІЩЕННЯ СИНАГОГИ У ЛУЦЬКУ

Надрукувати
мітки:
коментарів