Поділитись:

У Ковелі ліквідували підпільну заправку

Середа, 11 жовтня 2017, 12:18
У Ковелі ліквідували підпільну заправку

Мешканець Ковеля налагодив незаконну реалізацію дизельного пального з порушенням порядку реалізації підакцизних товарів та без жодних дозвільних документів.

Про це повідомляє оперативне управління ГУ ДФС у Волинській області.

Здійснюючи перевірочні заходи в рамках адміністративного провадження, волинські податкові міліціонери припинили незаконну діяльність автозаправної станції, а за організацію такого незаконного бізнесу на ковельчанина щонайменше очікує адмінстягнення.

Дії організатора підпільної АЗС мають ознаки адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 164 кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення порядку провадження господарської діяльності), а санкція статті передбачає відповідальність у вигляді накладення штрафу в розмірі від 1000 до 2000 неоподаткованих мінімумів доходів громадян з конфіскацією виготовленої продукції, знарядь виробництва, сировини та грошей, одержаних внаслідок вчинення вказаного правопорушення.

За результатами проведених заходів виявили та вилучили майже 5000 літрів дизельного пального орієнтовною вартістю 135 тис. грн та технологічне обладнання, що забезпечувало його реалізацію, вартістю 100 тис. гривень.

Надрукувати
мітки:
коментарів